Het poké kookboek door Quinta & Gerrit Jan Witzel

De auteurs van het Het poké kookboek, Quinta Witzel en Gerrit Jan Witzel (zus en broer) richtten de eerste vestiging van Poke Perfect, een eettentje dat gespecialiseerd is in gezonde afhaalmaaltijden. Zij wilden mensen, die snel een gezonde maaltijd wilden afhalen, hiermee een alternatief bieden voor het grote aantal ongezonde eettentjes. Inmiddels zijn er al meerdere vestigingen.

Het Poké KookboekHet is niet zo verwonderlijk dat de poké bowl Nederland verovert, een van origine traditionele gerecht uit Hawai. Poke is Hawaiaans voor “in stukjes” of “gesneden”. In een poké bowl zit verse vis en verse groente, aangevuld met rijst en een dressing, veelal op basis van sojasaus.

Behalve de heerlijke verse smaken, is een poké bowl lekker gezond, een explosie van smaak en het is een lust voor het oog. Er kan ook nog eens eindeloos mee worden gevarieerd

In navolging hiervan schreven broer en zus Witzel het poké kookboek, een absolute aanrader en een must have.

In het boek vind je 50 recepten die eenvoudig te bereiden zijn en samengesteld door de chefkok van Poké Perfect. Zo kun je ook thuis een heerlijke poké maken. Helaas wordt het recept van de pokésaus niet prijs gegeven. Ter compensatie krijg je echter de receptuur van heel veel lekkere sausjes en toppings.

Dit is wat anderen zeggen over het poké kookboek

  • Goede recepten
  • Praktisch
  • Inspirerend
  • Mooie foto’s / uitvoering
  • Handig en smaakvol
  • Gezond en lekker
  • Geweldig kookboek
  • Pokebowls maken wordt leuk en eenvoudig met dit boek

Poké Kookboek achterflapDe heerlijk gezonde gerechtjes zijn echt een lust voor het oog.

De recepten zijn helder beschreven. Met slechts een paar kleine aanpassingen (sausjes) zijn de recepten ook heel geschikt voor mensen die niet tegen lactose en/of gluten kunnen.

De recepten zijn eenvoudig, lekker en makkelijk te bereiden. Vanwege de hoeveelheid groente en de daarvoor geboden alternatieven is er voor bijna iedereen wel een lekker recept te vinden.

Met dit handige boekje heb je de basis in handen voor het leren maken van poké bowls. Vanuit de smaakvolle basisrecepten kun je zelf gaan experimenteren met je eigen poké bowls.

Het is een geweldig handboek voor je poké bowls en overzichtelijk ingedeeld. In slechts 3 duidelijke stappen wordt de opbouw van een bowl beschreven. Ook al maak je al poké bowls, toch word je nog enorm blij van dit boek. De heerlijke recepten bieden nog meer afwisseling. De foto’s zijn prachtig en de uitleg duidelijk.

Dit kookboek is geweldig. Met lekker simpele recepten maak je voor meerdere dagen bowls. Neem een poké bowl ook eens mee als gezonde lunch. Ze blijven heel goed van smaak en kwaliteit.

Wanneer je graag gezond eet en ook nog eens gek bent op poké bowls, is dit een perfect boek met zalige en gevarieerde recepten.

Het is een erg toegankelijk boekje. De recepten zijn leuk geschreven en niet moeilijk om te maken.

Deze super lekkere gerechten zijn heel simpel te bereiden. Het enige dat je hoeft te doen is het boekje te volgen. Ook wanneer je niet van het koken en de recepten bent, is dit echt een top kookboek.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.